سوق الروماني
كل الي عنده حاجه وعايز ييعها او عايز يشتري حاجه او يسوق لمنتجاته
او يعلن عنها ...اهلا بيكم عندنا حتلاقي ...اجمل المعروضات واجمل الموديلات
حنساعد بعض في البيع والشراء ..

سوق الروماني

سوق الروماني للبع والشراء و تلاقي كل التجار
 
الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  بحـثبحـث  س .و .جس .و .ج  التسجيلالتسجيل  دخول  

شاطر | 
 

  ( تراميزو )

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 281
السٌّمعَة : 5
تاريخ التسجيل : 29/05/2014

مُساهمةموضوع: ( تراميزو )   الإثنين يونيو 16, 2014 1:39 am

المكونات
4 بيضات
2 علبة جبنة فيلادلفيا(كبيرة)
2 علبة قشطة
كأس سكر
فانيليا
كأس نسكافيه
عبوة بسكويت الأصابع الناعمة
القليل من الخل الأبيض



طريقة التحضير
يفصل البياض عن الصفار.
يضرب البياض مع السكر و الفانيليا و يضاف الخل ثم يوضع في الفريزر.
يضرب الصفار مع الجبنة و القشطة.
يخلط المقدارين سوياً.
يصب جزء من الخليط في صينية قابلة للفتح ثم يرص فوقه البسكويت ويبل بالنسكافيه.
ثم يضاف جزء آخر من الخليط وتكرر العملية.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://elromany.7olm.org
 
( تراميزو )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سوق الروماني :: المطبخ :: المطبخ الإيطالي-
انتقل الى: