سوق الروماني
كل الي عنده حاجه وعايز ييعها او عايز يشتري حاجه او يسوق لمنتجاته
او يعلن عنها ...اهلا بيكم عندنا حتلاقي ...اجمل المعروضات واجمل الموديلات
حنساعد بعض في البيع والشراء ..
سوق الروماني
كل الي عنده حاجه وعايز ييعها او عايز يشتري حاجه او يسوق لمنتجاته
او يعلن عنها ...اهلا بيكم عندنا حتلاقي ...اجمل المعروضات واجمل الموديلات
حنساعد بعض في البيع والشراء ..
سوق الروماني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سوق الروماني

سوق الروماني للبع والشراء و تلاقي كل التجار
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  

 

 تورتة الأيس كريم بالبسكوت (الأوريو)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 281
السٌّمعَة : 5
تاريخ التسجيل : 29/05/2014

تورتة الأيس كريم بالبسكوت (الأوريو) Empty
مُساهمةموضوع: تورتة الأيس كريم بالبسكوت (الأوريو)   تورتة الأيس كريم بالبسكوت (الأوريو) Emptyالأحد يونيو 15, 2014 4:10 am


  • 20 باكو بسكوت اوريو ( او اي نوع حسب الرغبة )
  • 2 كيلو ايس كريم فانيلا
  • 200 جم شيكولاتة مبشورة
  • تورتة الأيس كريم بالبسكوت (الأوريو) Oreo-300x150





الطريقة:

هذة المقادير لتورتة مقاس 32 ، يمكن تقليل الكميات لعملها في قوالب اصغر حسب الرغبة.

يكسر بعض البسكوت ، ويقلب مع الايس كريم، مع بعض الشيكولاتة المبشورة.

في قالب مبطن بالبلاستيك راب، يوضع البسكوت في قاعدة القالب وايضا يرص على الجوانب.

يصب خليط الايس كريم في القالب، ثم يرص البسكوت على وجه التورتة، ويدخل الفريزر لتتماسك التورتة.

( يمكن وضع طبقة كيك رقيقة بدل البسكوت، لتكون قاعدة التورتة بعد قلبها في طبق التقديم.)

بعد خروجها من الفريزر، تقلب في طبق التقديم ، وتزين بالكريمة المخفوقة وبسكويت الاوريو والشيكولاتة المبشورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elromany.7olm.org
 
تورتة الأيس كريم بالبسكوت (الأوريو)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كريم the oneفقط ب54 جنيه
» كريم اوبتيمالز بالاوكسجين للعين ب39 جنيه
» كريم اساس بيرفكت فيوجن ب129 جنيه
» اشترى كريم العنايه بالشعر واحصلى على الاخر مجانا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سوق الروماني :: المطبخ :: كيك و تورت و جاتو-
انتقل الى: