Admin Admin
عدد المساهمات : 281 السٌّمعَة : 5 تاريخ التسجيل : 29/05/2014
| موضوع: الفراخ البانيه الإثنين يونيو 16, 2014 1:53 am | |
| المكونات صدور فراخ حسب الرغبة للتتبيلة: فلفل أخضر طماطم ليمون بصل ملح وفلفل بهارات فراخ قليل من الجنزبيل جوزة الطيب القرفة علبة زبادى زيت أو سمن للتحمير طريقة التحضير هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!!هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه على ضمانتى ...............أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطي لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ... وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ...نجهز التدبيلة الجديدة بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيدااويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى)نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط الكمية تكفي: 4 أشخاص وقت التحضير: 30 دقيقةوقت الطهي: 5 دقائق | |
|